Cauţi un expert contabil?

Servicii contabile excepţionale

NCD Contexpert a fost înfiinţată în anul 2001 şi oferă servicii de cea mai bună calitate în domeniul contabil, expertize contabile şi consultanţă economico-financiară. Este membră a CECCAR conform certificatului nr. 938 / 2001.

Consultanta contabila si financiara

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.

Certificare si vizare bilant

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.

Servicii de evidenta contabila

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.

Despre noi

Echipa NCD CONTEXPERT SRL este formata din:

  1. administrator DANA CONSTANTA, auditor financiar autorizat de Camera Auditorilor Financiari din Romania conform certificatului nr. 1807/2006, consultant fiscal inscris in Camera Consultantilor Fiscali cu carnetul nr.431/2007, expert contabil inscris in Tabloul Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania – Filiala Bucuresti,cu carnetul 12029/1996, evaluator C.E.C.C.A.R., cu o bogata experienta in controlul fiscal al societatilor comerciale, precum si in activitatea financiar-contabila si de expertiza;
  2. RUSU NINA , auditor financiar autorizat de Camera Auditorilor Financiari din Romania conform certificatului nr. 2530/2008, consultant fiscal inscris in Camera Consultantilor Fiscali cu carnetul nr.429/2007, expert contabil inscris in Tabloul Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania – Filiala Bucuresti cu carnetul nr.22908/2007 , evaluator C.E.C.C.A.R., cu o experienta relevanta in controlul fiscal si in domeniul finaciar –contabil.
  3. Un numar de 4 economisti finante-contabilitate, din care unul contabil autorizat CECCAR, si 1 contabil. De asemenea un numar de 3 persoane sunt calificate ca inspector resurse umane, iar 5 angajati sunt atestati pentru utilizarea calculatorului.